Service hos Toyota

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Hos oss, på Toyotaverkstaden kan du känna dig trygg och vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Här är alla tekniker utbildade specifikt på Toyotabilar, och vi vet hur vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har kunskaperna, programvarorna och originaldelarna som behövs. Och vi bryr oss om dig och din bil.

 

Öka attraktionskraften hos din Toyota

Den dag du funderar på att byta bil så ökar attraktionskraften hos din bil om du kan dokumentera att all service är utförd på en Toyota Verkstad.

 

Toyota originaldelar med 3 års garanti

Toyota originaldelar tillverkas med samma omsorg som våra bilar. Därför vågar vi - som den första av alla biltillverkare - lämna hela 3 års garanti på originaldelar. För Toyota Optifit-delar (prisvärda kvalitetsdelar för både nya och gamla bilar) gäller 2 års garanti utom för batterier som har 3 års garanti. Garantin omfattar alla eventuella defekter till följd av material- eller tillverkningsfel.

Garantin gäller oavsett om du väljer att själv montera reservdelen eller om du låter en auktoriserad Toyota Verkstad utföra arbetet. I det senare fallet inkluderas även själva arbetet i den 3-åriga garantin.

Lövuddsvägen 3 | 22120 Mariehamn | +358 (0)18 543 500 | info@ohmansbil.ax

Lövuddsvägen 3

22120 Mariehamn

+358 (0)18 543 500

info@ohmansbil.ax